Mourinho straši L'pool in Chelsea

Foto: Žurnal24 Le koga bo Jose Mourinho pripeljal v Madrid? (Foto: Reuters)
Do uradne potrditve sodelovanja med Josejem Mourinhom in Realom je le še nekaj ur. Kljub temu so pri Liverpoolu in Chelseaju že zaskrbljeni, saj naj bi se Portugalec zapičil v nekatere od njihovih igralcev.
Oglej si celoten članek

Po poročanju angleškega The Sun Liverpool in Chelsea nista z navdušenjem sprejela novice, da bo Jose Mourinho v prihodnjih dneh tudi uradno prevzel Real Madrid. Portugalec, ki je v soboto z Interjem osvojil Ligo prvakov, naj bi si namreč v špansko prestolnico želel pripeljati Didierja Drogbaja, Franka Lamparda in Ashleyja Cola (vsi Chelsea). Iz mesta Beatlov pa si karizmatični Mourinho želi Stevena Gerrarda in Fernanda Torresa. The Sun je še zapisal, da naj bi Portugalec za nakupe dobil prek 100 milijonov evrov. Glede na to, da se bo zelo verjetno nekaterim zdajšnjim članom belega baleta zahvalil za sodelovanje, pa bi ta številka lahko še narasla.

Mourinho si poleg omenjene peterice želi na sloviti Santiago Bernabeu iz prestolnice mode odpeljati tudi Maicona, Weselyja Sneijderja in odličnega vratarja Julia Cesarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.