Mourinho takoj ustavil novinarja: "Si že povedal bistvo"

Foto: Epa
Foto: Epa
Razdraženi Jose Mourinho je zavrnil vprašanje o novem trenerju Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

Trener Rome Jose Mourinho na druženju s predstavniki medijev pred polfinalno tekmo konferenčne lige z Leicester Cityjem ni bil razpoložen za pogovor o njegovi nekdanji ekipi Manchester United. 

Rdeči vragi so pred dnevi na mesto glavnega trenerja imenovali Erika ten Haga, ki ga glede na trenutne razmere v moštvu in položaj na lestvici na Old Traffordu čaka izjemno težka naloga.

Konec ugibanj Dogovor je sklenjen, Manchester United ima novega trenerja

Mourinha, ki se je v gledališču sanj obdržal dve leti in pol, so novinarji vprašali, če ima morda kakšen nasvet za novopečenega trenerja angleškega velikana, vendar je samokolicani "The Special One" v zanj značilnem slogu poizvedbo gladko odbil.

"Si že povedal bistvo," se je na vprašanje nejevoljno odzval Mourinho. "Moj nekdanji klub. Ne moj klub. Nimam nobenega nasveta," je pristavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.