Mourinho v Realu želi Slovenca

Foto: MSM
Foto: MSM
Enega naših najboljših športnih in terapevtskih maserjev Mirana Maksimoviča (doslej je delal predvsem z rokometaši) snubi španski nogometni velikan Real iz Madrida.
Oglej si celoten članek

Trener madridskega Reala José Mourinho si v svojih vrstah želi maserja, ki je desetletja zaznamoval slovenski rokomet (Celje, Velenje, slovenska reprezentanca). Miranu Maksimoviču naj bi Real ponudil triletno pogodbo, vredno pol milijona evrov. Miro, ki se ima za svojo veščino  največ zahvaliti očetu Miletu, je že v zgodnjih letih najraje delal z nogometaši. Zdaj se mu odpira sanjska priložnost, da pristane v najvišji nogometni eliti. Ali se bo Miro iz Topolšice preselil v kraljevi klub španske prestolnice, bo jasno v nekaj dneh. Maksimovič, ki je v torek v Gornji Radgoni sodeloval na nogometni tekmi s slovenskimi vinarji, evropskimi nogometnimi prvaki in estradnimi zvezdami, je dejal, da odločitev ni lahka, saj je bi bilo slovo od rodne grude precej težko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.