Šport > Nogomet
70 ogledov

Mourinho v Realu želi Slovenca

Miran Maksimovič MSM
Enega naših najboljših športnih in terapevtskih maserjev Mirana Maksimoviča (doslej je delal predvsem z rokometaši) snubi španski nogometni velikan Real iz Madrida.

Trener madridskega Reala José Mourinho si v svojih vrstah želi maserja, ki je desetletja zaznamoval slovenski rokomet (Celje, Velenje, slovenska reprezentanca). Miranu Maksimoviču naj bi Real ponudil triletno pogodbo, vredno pol milijona evrov. Miro, ki se ima za svojo veščino  največ zahvaliti očetu Miletu, je že v zgodnjih letih najraje delal z nogometaši. Zdaj se mu odpira sanjska priložnost, da pristane v najvišji nogometni eliti. Ali se bo Miro iz Topolšice preselil v kraljevi klub španske prestolnice, bo jasno v nekaj dneh. Maksimovič, ki je v torek v Gornji Radgoni sodeloval na nogometni tekmi s slovenskimi vinarji, evropskimi nogometnimi prvaki in estradnimi zvezdami, je dejal, da odločitev ni lahka, saj je bi bilo slovo od rodne grude precej težko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.