Mourinho ve, zakaj Mariborčani ne izgubljajo

Foto: EPA
Foto: EPA
Dan pred dvobojem 3. kroga Lige prvakov je trener londonskega Chelseaja Jose Mourinho še enkrat poudaril, da bodo morali njegovi nogometaši za zmago proti Mariboru prikazati odlično predstavo.
Oglej si celoten članek

"Naša skupina je zelo težavna. Sporting je odlično moštvo, ki napreduje iz tekme v tekmo. Podobno velja tudi za Schalke, ki je s prihodom novega trenerja Roberta Di Mattea še dodatno motiviran in bo na naslednjih tekmah zelo nevaren," je za uvod na ponedeljkovi tiskovni konferenci povedal Jose Mourinho, ki se je nato posvetil dvoboju proti Mariboru.

Neporaženi proti Celticu, Sportingu in Schalkeju

"Maribor je letos v kvalifikacijah in skupinskem delu Lige prvakov odigral že osem tekem in ni doživel niti enega poraza. Niso izgubili niti proti Celticu, niti proti Sportingu, pa tudi proti Schalkeju so ostali neporaženi. Sedaj, ko sem preučil njihovo igro, razumem, zakaj ne izgubljajo," je pojasnil trener Chelseaja."Ti rezultati povedo veliko. Morda lažje igrajo pred domačimi navijači, vendar so tudi njihovi rezultati v gosteh impresivni. So odlično moštvo, zato se zadovoljen, da se tudi moji igralci zavedajo, da jih čaka težaven tekmec. Za zmago bomo morali pokazati najboljše kar premoremo. Zato sploh ne razmišljam, da bi določenim igralcem namenil počitek," je pred dvobojem previden Mourinho.

Chelsea želi tri točke

Londončani bi se z novimi tremi točkami učvrstili na prvem mestu v skupini, zato si kontroverzni Portugalec vijoličastim srčno želi zmage: "Trenutno imamo štiri točke, kar ni slab izkupiček, vendar po treh tekmah potrebujemo sedem točk. To bi nam dalo določeno stabilnost pred drugim delom tekmovanja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:02 20. Oktober 2014.

    20.10.2014. u 06:45<br />uh<br /><br />Ali za to policija nije pustila na stadion goranca,decka koji zivi u Bgd,ima prebivaliste,plus je …

  • 20:17 20. Oktober 2014.

    Čudno da se je novinar podpisal z polnim imenom. Vsaka čast in spoštovanje za razliko od tistih dveh Četnikov iz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.