Šport > Nogomet
5 ogledov

Mourinho ve, zakaj Mariborčani ne izgubljajo

Mourinho Chelsea Atletico Liga prvakov polfinale EPA
Dan pred dvobojem 3. kroga Lige prvakov je trener londonskega Chelseaja Jose Mourinho še enkrat poudaril, da bodo morali njegovi nogometaši za zmago proti Mariboru prikazati odlično predstavo.

"Naša skupina je zelo težavna. Sporting je odlično moštvo, ki napreduje iz tekme v tekmo. Podobno velja tudi za Schalke, ki je s prihodom novega trenerja Roberta Di Mattea še dodatno motiviran in bo na naslednjih tekmah zelo nevaren," je za uvod na ponedeljkovi tiskovni konferenci povedal Jose Mourinho, ki se je nato posvetil dvoboju proti Mariboru.

Neporaženi proti Celticu, Sportingu in Schalkeju

"Maribor je letos v kvalifikacijah in skupinskem delu Lige prvakov odigral že osem tekem in ni doživel niti enega poraza. Niso izgubili niti proti Celticu, niti proti Sportingu, pa tudi proti Schalkeju so ostali neporaženi. Sedaj, ko sem preučil njihovo igro, razumem, zakaj ne izgubljajo," je pojasnil trener Chelseaja."Ti rezultati povedo veliko. Morda lažje igrajo pred domačimi navijači, vendar so tudi njihovi rezultati v gosteh impresivni. So odlično moštvo, zato se zadovoljen, da se tudi moji igralci zavedajo, da jih čaka težaven tekmec. Za zmago bomo morali pokazati najboljše kar premoremo. Zato sploh ne razmišljam, da bi določenim igralcem namenil počitek," je pred dvobojem previden Mourinho.

Chelsea želi tri točke

Londončani bi se z novimi tremi točkami učvrstili na prvem mestu v skupini, zato si kontroverzni Portugalec vijoličastim srčno želi zmage: "Trenutno imamo štiri točke, kar ni slab izkupiček, vendar po treh tekmah potrebujemo sedem točk. To bi nam dalo določeno stabilnost pred drugim delom tekmovanja."

Komentarjev 2
  • Žurnalček 21:02 20.oktober 2014.

    20.10.2014. u 06:45uhAli za to policija nije pustila na stadion goranca,decka koji zivi u Bgd,ima prebivaliste,plus je bio u drustvu srba i kreno da navija za Srbiju...ali panduri ne razlikiju gorance od siptata,sramota kako je decko ponizen..<br ...prikaži več />Preporučujem (84) 80 Ne Preporučujem (4) OdgovoriKronski dokaz APARDHEIDA v Srbiji , pričanje in tožba enega Srba na njihovem forumu KURIR , kaj se je v resnici dogajalo v BG. Kje imate sedaj tista dv avaša Četnika , da kaj porećeta na to , saj sigurno vesta kaj je bilo , samo da svet ne sazna bruke i sramote !!!!!!

  • Žurnalček 20:17 20.oktober 2014.

    Čudno da se je novinar podpisal z polnim imenom. Vsaka čast in spoštovanje za razliko od tistih dveh Četnikov iz BG , ki jih je sram kako lažeta v svojih poročilih nam v EU. Pa boga ti gde su sad ...prikaži več ta dvojica, da nam opišiu izjave ljubavi između Partizana i Zvezde , na njihovim jućerašnjem ljubavnom sastanku . Nigde Albanaca za lek , a divljanje, ko da jih je pola stadiona ! Dat će vam UEFA po picki , dat !