Mourinho: "Zame veljajo drugačna pravila"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po sredinem remiju proti Hull Cityju strateg Manchester Uniteda ni bil najboljše volje.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho po tekmi ni bil preveč razpoložen za dajanje izjav. Med drugim je enemu od novinarjev zabrusil, da "če ne poznate nogometa, ne bi smeli držati mikrofona v roki"

Ne motijo pa ga le novinarji. Nezadovoljen je bil tudi z včerajšnjim sojenjem Mika Jonesa. "Zame veljajo drugačna pravila," je dejal vidno nejevoljni Mourinho. "Povejte resnico. Tako preprosto je. Mislim, da boste javnosti naredili uslugo. Če govorim, sem kaznovan. Ne želim biti kaznovan."

Spomnil je na vedenje Jurgena Kloppa, ki se je na torkovi tekmi sporekel s četrtim sodnikom. Klopp se je za dejanje že opravičil in dejal, da naj bi mu sodnik odvrnil: "Ni problema, všeč mi je vaša strast". "Včeraj je četrti sodnik trenerju rekel, da mu je všeč njegova strast. Danes so mi rekli, da se moram usesti, drugače bom moral na tribuno," je izpostavil trener Manchester Uniteda, ki se je zaradi ugovarjanja sodnikom že večkrat znašel v težavah.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.