Mourinho želi Drogbaja

Foto: Žurnal24 Dider Drogba je v prvem kolu Premier League zablestel s tremi zadetki proti WBA.
Angleški mediji poročajo, da si trener Reala Jose Mourinho po Ricardu Carvalhu v sovji ekipi želi imeti še enega nekdanjega varovanca, Didierja Drogbaja. Galaktiki naj bi modrim ponudili 12 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Najverjetneje vodilni možje Chelsea o 12 milijono evrov vredni ponudbi Real Madrida za Didierja Drogbaja ne bodo želeli slišati niti besedice. Kapetan Slonokoščene obale je v zadnjih letih daleč najboljši strelec svojega kluba. V šestih letih pa je z modrimi iz Londona trikrat slavil v Premier League in FA pokalu. Zakaj bi se Drogba po vsem naštetem torej odločil za odhod v špansko prestolnico? Odgovor se skriva v odličnem prijateljstvu Drogbaja s trenerjem Reala Josejem Mourinhom, ki sta ga Drogba in Portugalec stkala v času, ko sta sodelovala pri Chelseau. Kljub odličnemu prijateljstvu med Mourinhom in Drogbajam pa se bo ta zgodba verjetno končala enako kot tista o prestopu Ashleyja Cola k Realu. Torej, z neuspešnim snubenjem madridskega giganta in vztrajnim zavračanjem Chelsea pa čeprav bi si Drogba morda celo želel oditi za svojim nekdanjim "šefom“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.