Šport > Nogomet
18 ogledov

Mourinho želi Drogbaja

Dider Drogba je v prvem kolu Premier League zablestel s tremi zadetki proti WBA. Žurnal24 main
Angleški mediji poročajo, da si trener Reala Jose Mourinho po Ricardu Carvalhu v sovji ekipi želi imeti še enega nekdanjega varovanca, Didierja Drogbaja. Galaktiki naj bi modrim ponudili 12 milijonov evrov.

Najverjetneje vodilni možje Chelsea o 12 milijono evrov vredni ponudbi Real Madrida za Didierja Drogbaja ne bodo želeli slišati niti besedice. Kapetan Slonokoščene obale je v zadnjih letih daleč najboljši strelec svojega kluba. V šestih letih pa je z modrimi iz Londona trikrat slavil v Premier League in FA pokalu. Zakaj bi se Drogba po vsem naštetem torej odločil za odhod v špansko prestolnico? Odgovor se skriva v odličnem prijateljstvu Drogbaja s trenerjem Reala Josejem Mourinhom, ki sta ga Drogba in Portugalec stkala v času, ko sta sodelovala pri Chelseau. Kljub odličnemu prijateljstvu med Mourinhom in Drogbajam pa se bo ta zgodba verjetno končala enako kot tista o prestopu Ashleyja Cola k Realu. Torej, z neuspešnim snubenjem madridskega giganta in vztrajnim zavračanjem Chelsea pa čeprav bi si Drogba morda celo želel oditi za svojim nekdanjim "šefom“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.