Mourinho: Zlata priložnost za Anglijo

Foto: Epa Jose Mourinho
Jose Mourinho na mundialu stavi na ... Anglijo!
Oglej si celoten članek

"Angleška reprezentanca tako dolgo ni bila v četrtfinalu ... Zdaj pa jo tam čaka Švedska. In nato boljši iz dvoboja med Rusijo in Hrvaško. To je zlata priložnost za Anglijo," je dogajanje na svetovnem prvenstvu v Rusiji za angleško televizijo komentiral portugalski trenerski veleum Jose Mourinho. 

11 Cityjevih Bodo prvaki sveta spet varovanci Pepa Guardiole?

Kako resno oziroma neresno lahko vzamemo njegove napovedi, pa lepo priča naslednji podatek. Pred začetkom prvenstva je dejal, da bosta iz "hrvaške" skupine napredovali Argentina in Nigerija! Torej enkrat se je v napovedi že opekel. In Hrvati so prepričani, da se bo še enkrat. 

Tekle so solze Hrvaški junak se je zlomil na tiskovki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.