Mourinhu se samo še smejijo ...

Foto: Žurnal24 Pritoževanje nad praktično vsem je za zdaj vrhunec Mourinhovega delovanja pri Re
Pritoževanje trenerja Real Madrida Joséja Mourinha nad sodniki, klubom ... praktično nad celim svetom, je že nekaj časa predmet posmeha v Španiji. Zdaj ga je zbodel še predsednik TV postaje.
Oglej si celoten članek
Iskati neke razloge, da bi prikril slabe rezultate, je slaba navada. Zdi se, kot da je proti njemu obrnjen ves svet, toda jaz nisem bil tisti, ki je prejšnji dan na klopi pustil Angela Di Mario
Jaume Roures

José Mourinho je svojo najnovejšo pritoževalno kampanjo začel po remiju Real Madrida na gostovanju pri Deportivu (0:0), ko je izjavil, da je razpored tekmovanja nepošten do njegovega moštva. Po tem, ko so mu hrbet pri tem vprašanju obrnili tudi madridski mediji, se mu je zdaj s posmehom odzval še predsednik televizijske hiše Mediapro Jaume Roures.

"Mourinho pravi: 'Smejijo se mi za hrbtom!', toda ko ga slišim z vsemi temi izgovori, se zasmejem. Neverjetno je, kako lahko nekdo govori take nesmisle in si izmišlja toliko izgovorov," je Roures povedal za Catalunya Radio. "Iskati neke razloge, da bi prikril slabe rezultate, je slaba navada. Zdi se, kot da je proti njemu obrnjen ves svet, toda jaz nisem bil tisti, ki je na klopi prejšnji dan pustil Angela Di Mario," je še s posmehom dejal Roures.

Težave z določanjem urnika imajo v španski ligi sicer že dolgo brado, saj se morajo televizijske hiše pred vsakim kolom ukvarjati s težavnim usklajevanjem urnikov s klubi in vodstvom tekmovanja. Mourinhove pritožbe kljub vsemu nimajo nikakršnih logičnih temeljev, saj bo denimo Málaga po ponedeljkovi ligaški tekmi proti Realu igrala že v četrtek, medtem ko Barcelono do tekme proti Valencii ločijo štirje dnevi. Real jih bo dobil pet. Ni kaj – če je bil Mourinho v Angliji "The Special One", se ga v Španiji za zdaj prijemlje veliko manj laskav naziv: "Llorón" (jokica, op. p.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.