Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinhu se samo še smejijo ...

Pritoževanje nad praktično vsem je za zdaj vrhunec Mourinhovega delovanja pri Re Žurnal24 main
Pritoževanje trenerja Real Madrida Joséja Mourinha nad sodniki, klubom ... praktično nad celim svetom, je že nekaj časa predmet posmeha v Španiji. Zdaj ga je zbodel še predsednik TV postaje.
Iskati neke razloge, da bi prikril slabe rezultate, je slaba navada. Zdi se, kot da je proti njemu obrnjen ves svet, toda jaz nisem bil tisti, ki je prejšnji dan na klopi pustil Angela Di Mario
Jaume Roures

José Mourinho je svojo najnovejšo pritoževalno kampanjo začel po remiju Real Madrida na gostovanju pri Deportivu (0:0), ko je izjavil, da je razpored tekmovanja nepošten do njegovega moštva. Po tem, ko so mu hrbet pri tem vprašanju obrnili tudi madridski mediji, se mu je zdaj s posmehom odzval še predsednik televizijske hiše Mediapro Jaume Roures.

"Mourinho pravi: 'Smejijo se mi za hrbtom!', toda ko ga slišim z vsemi temi izgovori, se zasmejem. Neverjetno je, kako lahko nekdo govori take nesmisle in si izmišlja toliko izgovorov," je Roures povedal za Catalunya Radio. "Iskati neke razloge, da bi prikril slabe rezultate, je slaba navada. Zdi se, kot da je proti njemu obrnjen ves svet, toda jaz nisem bil tisti, ki je na klopi prejšnji dan pustil Angela Di Mario," je še s posmehom dejal Roures.

Težave z določanjem urnika imajo v španski ligi sicer že dolgo brado, saj se morajo televizijske hiše pred vsakim kolom ukvarjati s težavnim usklajevanjem urnikov s klubi in vodstvom tekmovanja. Mourinhove pritožbe kljub vsemu nimajo nikakršnih logičnih temeljev, saj bo denimo Málaga po ponedeljkovi ligaški tekmi proti Realu igrala že v četrtek, medtem ko Barcelono do tekme proti Valencii ločijo štirje dnevi. Real jih bo dobil pet. Ni kaj – če je bil Mourinho v Angliji "The Special One", se ga v Španiji za zdaj prijemlje veliko manj laskav naziv: "Llorón" (jokica, op. p.).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.