Mrki Katanec in Slovenci trenirali v kislem Bernu

Foto: EPA Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Bezjak Struna Foto: EPA Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Hitzfeld Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Benaglio Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern Foto: EPA Schaer Derdiyok von Bergen Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Sui Foto: EPA Barnetta Schaer Xhaka Behrami Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de
Slovenski selektor Srečko Katanec je po novinarski konferenci v Bernu z varovanci opravil uradni trening pred torkovo zadnjo tekmo kvalifikacij.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije je na stadionu Stade de Suisse opravila poznopopoldanski trening pred jutrišnjo odločilno tekmo kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2014 v Braziliji.

Na enem izmed prizorišč Eura 2008, kjer domače tekme sicer igra prvoligaš Young Boys, je reprezentante pričakalo ne preveč prijetno vlažno vreme.

"Nati" bo imel podporo s tribun

Švicarji, ki so pred torkovim obračunom zatrdili, da bodo igrali na zmago (slednja bi verjetno pomenila, da bi na žrebu skupin SP dobili vlogo nosilca), bodo lahko računali tudi na glasno podporo občinstva.

Pred novinarsko konferenco selektorja Ottmarja Hitzfelda in reprezentantov Blerima Džemailija ter Admirja Mehmedija so vodilni pr "Natiju" namreč sporočili, da je prodanih že 20.500 vstopnic za tekmo na stadionu, ki sicer sprejme okrog 32 tisoč duš.

Da bo tudi jutri "eine katastrofe" – Sebastjan "Čimirotić" leta 2001 v Baslu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.