Šport > Nogomet
23 ogledov

Mrki Katanec in Slovenci trenirali v kislem Bernu

Švica Slovenija kvalifikacije za SP 2014 Stade de Suisse Bern
1/9
EPA
Slovenski selektor Srečko Katanec je po novinarski konferenci v Bernu z varovanci opravil uradni trening pred torkovo zadnjo tekmo kvalifikacij.

Reprezentanca Slovenije je na stadionu Stade de Suisse opravila poznopopoldanski trening pred jutrišnjo odločilno tekmo kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2014 v Braziliji.

Na enem izmed prizorišč Eura 2008, kjer domače tekme sicer igra prvoligaš Young Boys, je reprezentante pričakalo ne preveč prijetno vlažno vreme.

"Nati" bo imel podporo s tribun

Švicarji, ki so pred torkovim obračunom zatrdili, da bodo igrali na zmago (slednja bi verjetno pomenila, da bi na žrebu skupin SP dobili vlogo nosilca), bodo lahko računali tudi na glasno podporo občinstva.

Pred novinarsko konferenco selektorja Ottmarja Hitzfelda in reprezentantov Blerima Džemailija ter Admirja Mehmedija so vodilni pr "Natiju" namreč sporočili, da je prodanih že 20.500 vstopnic za tekmo na stadionu, ki sicer sprejme okrog 32 tisoč duš.

Da bo tudi jutri "eine katastrofe" – Sebastjan "Čimirotić" leta 2001 v Baslu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.