Mura 05 krenila na pot v Azerbajdžan

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski prvoligaš Mura 05 se je danes odpravil v Baku, kjer bo potekala prva tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa. Kljub namigovanjem, da je zaradi katastrofalnih razmer odhod v azerbajdžansko prestolnico vprašljiv, so nogometaši danes zjutraj začeli pot proti Zagrebu.
Oglej si celoten članek

V torek so na uradni strani nogometnega kluba Mura 05 objavili, da bodo nogometaši danes v dopoldanskih urah začeli svojo pot v Baku, ki bo vključevala avtobusni prevoz v Zagreb in postanek v turškem Istanbulu. Zvečer naj bi na stadionu Dalga Arena opravili še zadnji trening pred jutrišnjo tekmo.

Medtem pa Ekipa poroča, da naj bi bil prihod Mure 05 v Baku pod vprašajem. Razlog naj bi bile katastrofalne razmere v klubu, v Ekipi pa dodajajo, da je prišlo do zapleta pri pridobivanju viz, obenem pa nekatere rezervacije naj ne bi bile primerno plačane. Za nameček strokovnemu vodstvu in nogometašem na torkovem treningu naj ne bi razkrili načrta potovanja v Baku, zato naj bi se ti morali zadovoljti z obvestilom, da bodo o podrobnostih odhoda obveščeni v sredo zjutraj.

Uradna stran kluba pa je danes postregla z informacijo, da so se nogometaši v zgodnjih jutranjih urah z avtobusom vendarle odpravili proti Zagrebu, od koder bodo ob 11. uri poleteli v smeri Istanbula. V primeru, da se Mura tekme ne bi udeležila, bi poskrbela za pravo blamažo, saj v zgodovini evropskih pokalov obračun nikoli ni odpadel zato, ker ene izmed ekip ne bi bilo na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.