Šport > Nogomet
23 ogledov

Mura 05 krenila na pot v Azerbajdžan

Mura Olimpija Sretenović Fajić Saša Despot
Slovenski prvoligaš Mura 05 se je danes odpravil v Baku, kjer bo potekala prva tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa. Kljub namigovanjem, da je zaradi katastrofalnih razmer odhod v azerbajdžansko prestolnico vprašljiv, so nogometaši danes zjutraj začeli pot proti Zagrebu.

V torek so na uradni strani nogometnega kluba Mura 05 objavili, da bodo nogometaši danes v dopoldanskih urah začeli svojo pot v Baku, ki bo vključevala avtobusni prevoz v Zagreb in postanek v turškem Istanbulu. Zvečer naj bi na stadionu Dalga Arena opravili še zadnji trening pred jutrišnjo tekmo.

Medtem pa Ekipa poroča, da naj bi bil prihod Mure 05 v Baku pod vprašajem. Razlog naj bi bile katastrofalne razmere v klubu, v Ekipi pa dodajajo, da je prišlo do zapleta pri pridobivanju viz, obenem pa nekatere rezervacije naj ne bi bile primerno plačane. Za nameček strokovnemu vodstvu in nogometašem na torkovem treningu naj ne bi razkrili načrta potovanja v Baku, zato naj bi se ti morali zadovoljti z obvestilom, da bodo o podrobnostih odhoda obveščeni v sredo zjutraj.

Uradna stran kluba pa je danes postregla z informacijo, da so se nogometaši v zgodnjih jutranjih urah z avtobusom vendarle odpravili proti Zagrebu, od koder bodo ob 11. uri poleteli v smeri Istanbula. V primeru, da se Mura tekme ne bi udeležila, bi poskrbela za pravo blamažo, saj v zgodovini evropskih pokalov obračun nikoli ni odpadel zato, ker ene izmed ekip ne bi bilo na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.