Mura bo vendarle igrala v Evropi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Negotovosti ni več. Mura 05 je naposled dobila licenco za igranje v elitni slovenski nogometni ligi v prihodnji sezoni, ob tem pa je Nogometna zveza Slovenije dvignila črno-belim palec navzgor tudi, kar zadeva tekmovanje v Evropski ligi.
Oglej si celoten članek

Licenčna komisija za pritožbe je na svoji seji 31. 5. obravnavala pritožbo ND Mura 05, ki je v minuli sezoni zasedla tretje mesto, na odločitev prvostopenjske komisije, s katero je le-ta zavrnila vlogo za izdajo licence za Uefa tekmovanja in 1. SNL za tekmovalno sezono 2012/13. ND Mura 05 je v skladu z določili pravilnika o licenciranju klubov odpravila vse pomanjkljivosti, zato je licenčna komisija za pritožbe ugodila pritožbi ND Mura 05 in s tem klubu podelila licenco za Uefa tekmovanje in 1. SNL za tekmovalno sezono 2012/13.

ND Mura 05 bo svoje mednarodne tekme v kvalifikacijah za Uefa Evropsko ligo igrala na stadionu v Lendavi, saj stadion Fazanerija v Murski Soboti ne izpolnjuje kriterijev Uefe za organizacijo tekem v Uefa klubskem tekmovanju. Sicer pa licenčna komisija za pritožbe ni obravnavala pritožbe ND Lendava, saj jo je le-ta pred zasedanjem komisije umaknila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.