Mura po Evropsko ligo v Rim

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V nasprotju s prvotno odločitvijo bodo nogometaši Mure 05 z italijanskim velikanom Laziem prvo tekmo igrali v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Žreb na Evropski nogometni zvezi (Uefa) je Muri 05 na zadnji stopnički pred vhodom v Evropsko ligo dodelil italijanskega velikana Lazio. Po žrebu bi morala biti prva tekma v Rimu, saj so Italijani v vlogi nosilca. Sobočani so izrazili željo, da bi bilo prvo srečanje v mariborskem Ljudskem vrtu, Rimljani pa so njihovi želji ugodili.

Lazio iz Rima, sicer dvakratni prvak Italije, ki je petkrat osvojil italijanski pokal, po enkrat pa pokal pokalnih zmagovalcev ter evropski superpokal, se je tako strinjal s spremembo, uradno pa je potrjeno, da bo prva tekma odigrana v Mariboru v četrtek, 23. avgusta, z začetkom ob 21. uri. Povratno srečanje bo teden dni kasneje, 30. avgusta, na slovitem Olimpicu z zmogljivostjo 72.481 sedežev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.