Šport > Nogomet
8 ogledov

Mura po Evropsko ligo v Rim

Mura 05 Arsenal Kijev navijači navijač Saša Despot
V nasprotju s prvotno odločitvijo bodo nogometaši Mure 05 z italijanskim velikanom Laziem prvo tekmo igrali v Sloveniji.

Žreb na Evropski nogometni zvezi (Uefa) je Muri 05 na zadnji stopnički pred vhodom v Evropsko ligo dodelil italijanskega velikana Lazio. Po žrebu bi morala biti prva tekma v Rimu, saj so Italijani v vlogi nosilca. Sobočani so izrazili željo, da bi bilo prvo srečanje v mariborskem Ljudskem vrtu, Rimljani pa so njihovi želji ugodili.

Lazio iz Rima, sicer dvakratni prvak Italije, ki je petkrat osvojil italijanski pokal, po enkrat pa pokal pokalnih zmagovalcev ter evropski superpokal, se je tako strinjal s spremembo, uradno pa je potrjeno, da bo prva tekma odigrana v Mariboru v četrtek, 23. avgusta, z začetkom ob 21. uri. Povratno srečanje bo teden dni kasneje, 30. avgusta, na slovitem Olimpicu z zmogljivostjo 72.481 sedežev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.