Murinemu najstniku grozi pet let zapora!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mladi napadalec se je po incidentu na slovenski obali znašel v težavah.
Oglej si celoten članek

Renato Simić je v mladinskih kategorijah obetal veliko, še vedno zelo mladi nogometaš pa je sredi lanske sezone okrepil soboško Muro.

Kariero je sicer začel v Olimpiji, se nato preselil v Domžale, kot šestnajstletnika pa ga je iz vrst "ravbarjev" odkupila italijanska Fiorentina za 160.000 evrov.

Devetnajstletni Simić, tudi mladinski reprezentant Slovenije, pa se je letos januarja vrnil v domovino in podpisal za moštvo iz Fazanerije, kjer pa je njegovo udejstvovanje prekinila poškodba.

PLTS Mariboru razveljavljen zmagoviti zadetek, Celje se reševalo v zadnjih minutah

Zdaj pa mu je ob zdravju ponagajala še disciplina. Tik pred podpisom za Muro se je Simić v Portorožu, točneje v lokalu Pergola, zapletel v hud incident, poročajo Slovenske novice.

Foto: Facebook Club Pergola Portorož

Tam naj bi se stepel z leto dni starejšim moškim in mu z udarcem zlomil čeljust, dodaja omenjeni časnik. Ker je zadal hude telesne poškodbe, mu grozi celo pet let zapora.

V sredo bi se moral pojaviti na predobravnavnem roku, a tega ni storil. Simić naj bi sodišču sporočil, da je v preventivni karanteni, a to ni držalo. Sodnik Julijan Glavina mu je tako odredil prisilno privedbo na naslednji narok, ta bo 17. novembra.

NZS Nogometnih tekem le še za vzorec

Direktor Mure Robert Kuzmič je v odzivu na situacijo dejal, da so v klubu zadevo že predali disciplinski komisiji, a poudaril, da Simić v času incidenta še ni bil član prekmurskega kolektiva. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:46 25. Oktober 2020.

    .....ić to pove vse in več....

  • 14:09 25. Oktober 2020.

    Ma to je SLO sodstvo! Njemu, ki je enemu razbil gobec 5 let zapora, Janezu, pa, ki je na kant …

  • 13:50 25. Oktober 2020.

    ne se pustit za..jebavat.Max 4000€ če ima slabega odvetnika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.