Šport > Nogomet
4779 ogledov

Murinemu najstniku grozi pet let zapora!

Renato Simić Profimedia
Mladi napadalec se je po incidentu na slovenski obali znašel v težavah.

Renato Simić je v mladinskih kategorijah obetal veliko, še vedno zelo mladi nogometaš pa je sredi lanske sezone okrepil soboško Muro.

Kariero je sicer začel v Olimpiji, se nato preselil v Domžale, kot šestnajstletnika pa ga je iz vrst "ravbarjev" odkupila italijanska Fiorentina za 160.000 evrov.

Devetnajstletni Simić, tudi mladinski reprezentant Slovenije, pa se je letos januarja vrnil v domovino in podpisal za moštvo iz Fazanerije, kjer pa je njegovo udejstvovanje prekinila poškodba.

NK Maribor : NK Koper PLTS Šport Mariboru razveljavljen zmagoviti zadetek, Celje se reševalo v zadnjih minutah

Zdaj pa mu je ob zdravju ponagajala še disciplina. Tik pred podpisom za Muro se je Simić v Portorožu, točneje v lokalu Pergola, zapletel v hud incident, poročajo Slovenske novice.

Club Pergola Portorož | Avtor: Facebook Facebook

Tam naj bi se stepel z leto dni starejšim moškim in mu z udarcem zlomil čeljust, dodaja omenjeni časnik. Ker je zadal hude telesne poškodbe, mu grozi celo pet let zapora.

V sredo bi se moral pojaviti na predobravnavnem roku, a tega ni storil. Simić naj bi sodišču sporočil, da je v preventivni karanteni, a to ni držalo. Sodnik Julijan Glavina mu je tako odredil prisilno privedbo na naslednji narok, ta bo 17. novembra.

nogomet koronavirus žoga maska NZS Šport Nogometnih tekem le še za vzorec

Direktor Mure Robert Kuzmič je v odzivu na situacijo dejal, da so v klubu zadevo že predali disciplinski komisiji, a poudaril, da Simić v času incidenta še ni bil član prekmurskega kolektiva. 

 
Komentarjev 8
  • Laznivi 16:46 25.oktober 2020.

    .....ić to pove vse in več....

  • porko2 14:09 25.oktober 2020.

    Ma to je SLO sodstvo! Njemu, ki je enemu razbil gobec 5 let zapora, Janezu, pa, ki je na kant spravil celo državo pa oprostitev. Hallo!

  • kugla 13:50 25.oktober 2020.

    ne se pustit za..jebavat.Max 4000€ če ima slabega odvetnika.