Murray drugič očka, Federer v kiltu

Foto: Profimedia Murrayeva žena je še drugič povila hčerko.
Murrayeva žena je še drugič povila hčerko.
Pred približno 13.000 gledalci sta se sinoči v Glasgowu pomerila ena najboljših teniških igralcev na svetu - Roger Federer in Andy Murray.
Oglej si celoten članek

S 6:3, 3:6 in 10:6 se je zmage veselil Roger Federer, ki se je v premoru po prvem nizu z gledalci pošalil, da lahko do konca igra tudi v kiltu, če mu ga kdo le prinese. Prijazna gospa iz občinstva ni dolgo čakala, okrog zadnjice si je ogrnila jopič in Federerju posodila in pomagala obleči svoj kilt, od takrat je semafor v dvorani kazal tudi ime Roger McFederer.

Zaključni masters Nadal v skupini Sampras, Federer v skupini Becker

Andy Murray je le nekaj ur po dobrodelnem dvoboju s Švicarjem drugič postal očka. Škot ima s soprogo Kim Sears od lani že hčerko Sophio, ki je tokrat dobila sestrico.

Federer je tokrat prvič obiskal Škotsko in tako kolegu Murrayju vrnil obisk, ko je ta aprila v Zürichu sodeloval na prav tako dobrodelni ekshibiciji, kjer je sredstva za manj premožne zbiral Švicar. Tokratni neuradni dvoboj je bil prvi Murrayjev nastop po poškodbi kolka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.