Šport
195 ogledov

Murray drugič očka, Federer v kiltu

Andy Murray lasulja Murrayeva žena je še drugič povila hčerko.
Pred približno 13.000 gledalci sta se sinoči v Glasgowu pomerila ena najboljših teniških igralcev na svetu - Roger Federer in Andy Murray.

S 6:3, 3:6 in 10:6 se je zmage veselil Roger Federer, ki se je v premoru po prvem nizu z gledalci pošalil, da lahko do konca igra tudi v kiltu, če mu ga kdo le prinese. Prijazna gospa iz občinstva ni dolgo čakala, okrog zadnjice si je ogrnila jopič in Federerju posodila in pomagala obleči svoj kilt, od takrat je semafor v dvorani kazal tudi ime Roger McFederer.

Roger Federer Rafael Nadal Zaključni masters Šport Nadal v skupini Sampras, Federer v skupini Becker

Andy Murray je le nekaj ur po dobrodelnem dvoboju s Švicarjem drugič postal očka. Škot ima s soprogo Kim Sears od lani že hčerko Sophio, ki je tokrat dobila sestrico.

Federer je tokrat prvič obiskal Škotsko in tako kolegu Murrayju vrnil obisk, ko je ta aprila v Zürichu sodeloval na prav tako dobrodelni ekshibiciji, kjer je sredstva za manj premožne zbiral Švicar. Tokratni neuradni dvoboj je bil prvi Murrayjev nastop po poškodbi kolka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.