Murray izgubil živce: "Kaj, ku**c, delaš?"

BBC se je moral opravičiti zaradi preklinjanja Andyja Murraya. Škot je namreč po zaostanku z 2:0 v nizih v četrtfinalu izgubil živce.
Oglej si celoten članek

Škot Andy Murray je po dveh nizih v četrtfinalu Wimbledona proti Špancu Fernandu Verdascu zaostajal že z 2:0. Takrat se je zdelo, da bodo sanje britanskih navijačev, ki že skoraj osemdeset let vnovič pričakujejo domačega zmagovalca med posamezniki, morale počakati še vsaj eno leto.

Po izgubljenem drugem nizu se je Murray usedel na svojo klop in glasno zaklel: "Kaj, ku**c, delaš?" ("What the f*ck are you doing?", op. a.) Nato je dodatno ubesedil svojo frustracijo, ob tem pa ga je povsem od blizu spremljala kamera nacionalne televizije BBC.

Opravičilo nacionalke

Po prenosu se je slavna televizijska hiša opravičila za "grob jezik". A Škotu je vse skupaj očitno koristilo, saj je dobil naslednje tri nize in se tako uvrstil v petkov polfinale, kjer ga čaka Poljak Jerzy Janowicz. Murray je na koncu slavil s 4:6, 3:6, 6:1, 6:4 in 7:5 v treh urah in 26 minutah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.