Šport
65 ogledov

Murray izgubil živce: "Kaj, ku**c, delaš?"

Andy Murray Wimbledon Reuters
BBC se je moral opravičiti zaradi preklinjanja Andyja Murraya. Škot je namreč po zaostanku z 2:0 v nizih v četrtfinalu izgubil živce.

Škot Andy Murray je po dveh nizih v četrtfinalu Wimbledona proti Špancu Fernandu Verdascu zaostajal že z 2:0. Takrat se je zdelo, da bodo sanje britanskih navijačev, ki že skoraj osemdeset let vnovič pričakujejo domačega zmagovalca med posamezniki, morale počakati še vsaj eno leto.

Po izgubljenem drugem nizu se je Murray usedel na svojo klop in glasno zaklel: "Kaj, ku**c, delaš?" ("What the f*ck are you doing?", op. a.) Nato je dodatno ubesedil svojo frustracijo, ob tem pa ga je povsem od blizu spremljala kamera nacionalne televizije BBC.

Opravičilo nacionalke

Po prenosu se je slavna televizijska hiša opravičila za "grob jezik". A Škotu je vse skupaj očitno koristilo, saj je dobil naslednje tri nize in se tako uvrstil v petkov polfinale, kjer ga čaka Poljak Jerzy Janowicz. Murray je na koncu slavil s 4:6, 3:6, 6:1, 6:4 in 7:5 v treh urah in 26 minutah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.