Mutu: "Kam pa naj grem, če odidem?"

Foto: Žurnal24 Adrian Mutu je v svojem življenju napravil kar nekaj napak. (Foto: EPA)
Vsi prihodnji načrti romunskega nogometaša Adriana Mutuja so povezani izključno z italijansko Fiorentino, saj si težavnega 32-letnika prav nihče ne želi v svoji sredini.
Oglej si celoten članek

Pri Fiorentini so se po novih težavah Adriana Mutuja že skoraj odpovedali njegovim storitvam, toda Romun se je po odsluženi kazni zaradi dopinga opravičil vsem prizadetim in nekako uspel ostati v Firencah. Zdi se, da bo nekdanji igralec Chelseaja tudi v prihodnosti še naprej nosil majico Fiorentine, saj se prav nihče ne zanima za storitve težavnega napadalca. "Ko razmišljam o svoji nogometni prihodnosti, se mi vedno znova postavlja enako vprašanje: 'V katerem klubu pa bi sploh zaigral, če odidem iz Fiorentine?'," se Mutu zaveda, da trenutno pač ni najbolj vroča roba na nogometni tržnici. Kljub temu pa ima Romun o samem sebi zelo visoko mnenje. "Mislim, da sem med najboljšimi na svetu. Če ne bi misli tega, sploh ne bi odšel iz hiše," je samozavestno še dejal Adrian Mutu, ki je po številnih težavah z uživanjem kokaina daleč od nekdanje slave, ko je kot za stavo tresel mreže nasprotnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.