Šport > Nogomet
2 ogledov

Mutu: "Kam pa naj grem, če odidem?"

Adrian Mutu je v svojem življenju napravil kar nekaj napak. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Vsi prihodnji načrti romunskega nogometaša Adriana Mutuja so povezani izključno z italijansko Fiorentino, saj si težavnega 32-letnika prav nihče ne želi v svoji sredini.

Pri Fiorentini so se po novih težavah Adriana Mutuja že skoraj odpovedali njegovim storitvam, toda Romun se je po odsluženi kazni zaradi dopinga opravičil vsem prizadetim in nekako uspel ostati v Firencah. Zdi se, da bo nekdanji igralec Chelseaja tudi v prihodnosti še naprej nosil majico Fiorentine, saj se prav nihče ne zanima za storitve težavnega napadalca. "Ko razmišljam o svoji nogometni prihodnosti, se mi vedno znova postavlja enako vprašanje: 'V katerem klubu pa bi sploh zaigral, če odidem iz Fiorentine?'," se Mutu zaveda, da trenutno pač ni najbolj vroča roba na nogometni tržnici. Kljub temu pa ima Romun o samem sebi zelo visoko mnenje. "Mislim, da sem med najboljšimi na svetu. Če ne bi misli tega, sploh ne bi odšel iz hiše," je samozavestno še dejal Adrian Mutu, ki je po številnih težavah z uživanjem kokaina daleč od nekdanje slave, ko je kot za stavo tresel mreže nasprotnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.