Na Camp Nou se vrača domači proizvod

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaš Valencie Jordi Alba je podpisal večletno pogodbo z Barcelono. Španska prvoligaša sta se dogovorila za odškodnino v višini 14 milijonov evrov. Za Albo bo to neke vrste vrnitev na Camp Nou, saj je kot proizvod mladinske akademije v Kataloniji tam igral že pred leti.
Oglej si celoten članek

Prestop Jordija Albe iz Valencie v vrste Barcelone je skoraj končan, saj se morata kluba samo še dogovoriti, kdaj točno bo prestop stopil v uradno veljavo. Alba se je rodil v Barceloni in se je kot otrok pridružil mladinski akademiji, nato pa je leta 2005 zapustil Camp Nou in se pridružil Cornelii. Svoj debi v vrstah Valencie je opravil septembra 2009, še dve leti kasneje pa je prvič nastopil za špansko reprezentanco. Na letošnjem Euru je prav vse tekme začel v prvi enajsterici.

"Barcelona sporoča, da je bil danes sprejet dogovor z Valencio za prestop Jordija Albe. Nogometaš mora zdaj prestati še zdravniški pregled, ki ga bo opravil prihodnji teden v Barceloni. Cena prestopa znaša 14 milijonov evrov, Alba pa bo podpisal za naslednjih pet sezon," so v uradni izjavi zapisali predstavniki kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.