Na derbiju med Milanom in Interjem dva 'slovenska' gola

Foto: Twitter Dominika Čonč
Slovenska nogometna reprezentantka je odločila dvoboj mestnih tekmecev.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentantka Dominika Čonč je poleti okrepila MIlan, tokrat pa je bila ključna igralka na derbiju med rdeče-črnimi in črno-modrimi. 

Vezistka iz Maribora je mrežo Interja načela v 36. minuti. Čončeva je na dvanajstih metrih od gola pričakala povratno podajo z leve strani in jo poslala v mrežo za 0:1. Ineristke so z lepim zadetkom izenačile v 54. minuti, a veselje domačih ni trajalo dolgo. Slovenka je namreč izenačila le tri minute kasneje. Tokrat se je odločila za strel izven šestnajsterca in se z močnim in natančnim udarcem še drugič vpisala med strelke. "Spet ona!!!!!!" je bil navdušen komentator klubske televizije.

V zaključku dvoboja so gostje nato le še potrdile zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.