Na Dunaj brez Sretenovića

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Branilec nogometne Olimpije Sreten Sretenović ne bo mogel nastopiti na povratni tekmi tretjega kvalifikacijskega kola za Evropsko ligo, in sicer zaradi natrgane mišice. Olimpiji pa se obeta precejšnja pomoč s tribun.
Oglej si celoten članek

Trener Olimpije Dušan Kosič na povratnem srečanju tretjega predkroga Evropske lige proti dunajski Austrii ne bo mogel računati na usluge Sretena Sretenovića. Srbski branilec je v četrtek proti Avstrijcem odigral le prvih 13 minut, potem pa je moral zaradi natrgane mišice zapustiti igro. Odsoten bo vsaj 14 dni. Ostalih novosti na zdravstvenem biltenu ni, tudi Anej Lovrečič, ki je proti Austrii predčasno zapustil igro, je imel težave zgolj s krči.

Olimpija sicer ponuja navijačem možnost organiziranega ogleda povratnega srečanja tretjega predkola Evropske lige med Austrio in Olimpijo, ki bo v četrtek, 4. 8., na Dunaju. Cena, ki vključuje vstopnico in avtobusni prevoz, je 50 evrov, prijave pa zbirajo prek elektronskega naslova info@nkolimpija.si. Množično gostovanje v prestolnici sosedov so napovedali tudi Green Dragons.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.