Šport > Nogomet
19 ogledov

Na Dunaj brez Sretenovića

Sreten Sretenović Sretenovic Anže Petkovšek
Branilec nogometne Olimpije Sreten Sretenović ne bo mogel nastopiti na povratni tekmi tretjega kvalifikacijskega kola za Evropsko ligo, in sicer zaradi natrgane mišice. Olimpiji pa se obeta precejšnja pomoč s tribun.

Trener Olimpije Dušan Kosič na povratnem srečanju tretjega predkroga Evropske lige proti dunajski Austrii ne bo mogel računati na usluge Sretena Sretenovića. Srbski branilec je v četrtek proti Avstrijcem odigral le prvih 13 minut, potem pa je moral zaradi natrgane mišice zapustiti igro. Odsoten bo vsaj 14 dni. Ostalih novosti na zdravstvenem biltenu ni, tudi Anej Lovrečič, ki je proti Austrii predčasno zapustil igro, je imel težave zgolj s krči.

Olimpija sicer ponuja navijačem možnost organiziranega ogleda povratnega srečanja tretjega predkola Evropske lige med Austrio in Olimpijo, ki bo v četrtek, 4. 8., na Dunaju. Cena, ki vključuje vstopnico in avtobusni prevoz, je 50 evrov, prijave pa zbirajo prek elektronskega naslova info@nkolimpija.si. Množično gostovanje v prestolnici sosedov so napovedali tudi Green Dragons.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.