Na gostovanju Reala vojno stanje

Foto: Žurnal24 Navijači Sportinga so beli balet pričakali precej nataknjeni. (Foto: As.com)

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Ta Portugalec je k**bin sin!" in "Marš, Portugalec!" sta le dva izmed bolj barvitih stavkov, ki so jih navijači Sportinga Gijona namenili Realu Madridu na zadnji ligaški tekmi. Tekmi, ki je bolj spominjala na vojno.
Oglej si celoten članek

Kot že nekajkrat do zdaj, se je španska televizija Cuatro na tekmi med Sportingom Gijonom in Realom Madridom osredotočila na dogodke na tribunah. Domači navijači so po tem, ko je njihov trener Manuel Preciado na novinarski konferenci pred tekmo Joséja Mourinha označil za "barabo", na stadionu El Molinón pripravili peklensko vzdušje za zvezde iz Madrida.

Že ob prihodu na ogrevanje je domače navijače pričakal "klasični sredinec" Gonzala Higuaína, ki je kasneje zabil tudi zmagoviti gol. Med tekmo so navijači glasno protestirali ob vsaki sodniški odločitvi, metali žoge in papirčke v nogometaše Reala, še posebej na udaru pa je bil kdo drug kot Cristiano Ronaldo. Edini, ki ga vzdušje ni poneslo, je bil gostujoči vratar Iker Casillas: "Pustite navijače. Začnimo igrati nogomet!" je sporočil soigralcem in verjetno rešil tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.