Šport > Nogomet
14 ogledov

Na gostovanju Reala vojno stanje

Navijači Sportinga so beli balet pričakali precej nataknjeni. (Foto: As.com)
1/2
Žurnal24 main
"Ta Portugalec je k**bin sin!" in "Marš, Portugalec!" sta le dva izmed bolj barvitih stavkov, ki so jih navijači Sportinga Gijona namenili Realu Madridu na zadnji ligaški tekmi. Tekmi, ki je bolj spominjala na vojno.

Kot že nekajkrat do zdaj, se je španska televizija Cuatro na tekmi med Sportingom Gijonom in Realom Madridom osredotočila na dogodke na tribunah. Domači navijači so po tem, ko je njihov trener Manuel Preciado na novinarski konferenci pred tekmo Joséja Mourinha označil za "barabo", na stadionu El Molinón pripravili peklensko vzdušje za zvezde iz Madrida.

Že ob prihodu na ogrevanje je domače navijače pričakal "klasični sredinec" Gonzala Higuaína, ki je kasneje zabil tudi zmagoviti gol. Med tekmo so navijači glasno protestirali ob vsaki sodniški odločitvi, metali žoge in papirčke v nogometaše Reala, še posebej na udaru pa je bil kdo drug kot Cristiano Ronaldo. Edini, ki ga vzdušje ni poneslo, je bil gostujoči vratar Iker Casillas: "Pustite navijače. Začnimo igrati nogomet!" je sporočil soigralcem in verjetno rešil tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.