Na koledarju Fisa šest slovenskih prizorišč

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po spomladanski konferenci Mednarodne smučarske zveze (Fis), ki je od 5. junija potekala v Dubrovniku, je jasno, da bo Slovenija v sezoni 2013/14 v koledarju svetovnih pokalov zastopana s šestimi prizorišči, so danes sporočili s Smučarske zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek

Rogla bo deskarje in deskarke gostila 18. januarja, kmalu zatem pa bodo najboljše smučarske skakalke prišle v Ljubno, kjer bodo tekmovale 25. in 26. januarja.

Alpske smučarke bodo 1. in 2. februarja merile moči na tekmah svetovnega pokala v Mariboru, od 3. do 9. marca pa bodo na Pokljuki tekme v biatlonu. Kranjska Gora bo prizorišče moških tekem v alpskem smučanju 8. in 9. marca, finale svetovnega pokala v smučarskih skokih pa bo na sporedu v Planici. Tekme bodo od 21. do 23. marca.

Predsedstvo je potrdilo tudi kandidate za svetovna prvenstva v letih 2018 in 2019 kot tudi postopek volitev 5. junija v Barceloni. Poleg avstrijskega Seefelda, nemškega Oberstdorfa in kazahstanskega Almatija za SP v nordijskem smučanju leta 2019 kandidira tudi Planica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.