Na Kulmu prvi težji padec

Foto: EPA
Foto: EPA
Še pred uradnim začetkom svetovnega prvenstva v poletih se je zgodil prvi padec.
Oglej si celoten članek

Avstrijski skakalec Lukas Müller je med testnimi skoki pred svetovnim prvenstvom v poletih na Kulmu težje padel, ko je pristal pri okrog 120 metrih. 

Triindvajsetletnika so morali s helikopterjem prepeljati v bolnišnico, sumijo pa poškodbo hrbta, saj nekaj časa ni čutil nog; pozneje naj bi se mu občutki po besedah organizatorjev vrnili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:50 13. Januar 2016.

    In potem bomo spet samo poslušali, koliko je do sedaj zaslužil Peter Prevc...<br /><br />http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/163901/medijska-evforija-o-zasluzkih-petra-prevca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.