Na Obalo prihaja Krivokapić

Foto: Žurnal24
Koprski Cimos je v torek okrepil nekdanji reprezentant Srbije in Črne gore Milorad Krivokapić, ki je na Obalo prišel iz Madžarske. S Cimosom je podpisal za dve leti.
Oglej si celoten članek

Rokometnemu klubu Cimos Koper je v torek za najmanj dve sezoni obljubil zvestobo nekdanji reprezentant Srbije in Črne gore Milorad Krivokapić, ki bo julija dopolnil 30 let. Rokometaš, ki se je rodil v Senti, je nase najprej opozoril v dresu Jugovića iz Kaća, s katerim je tudi osvojil pokal challenge.

Iz Jugovića je odšel na Madžarsko, kjer je najprej tri leta igral za Dunaferr (2002–2005), zadnjih pet sezon pa je igral v Picku iz Szegeda. V petih letih igranja je ta 190 centimetrov visok in 113 kilogramov težek levoroki rokometaš v Ligi prvakov dosegel natanko 200 golov. Ob tem je v sezoni 2008/09 v pokalu pokalnih zmagovalcev dodal 17 golov.

Za reprezentanco je nastopal, ko je bil selektor Veselin Vujović. Nazadnje je reprezentančni dres oblekel v kvalifikacijah za nastop na SP v Nemčiji.

Nedvomno gre za pomembno okrepitev rumeno-modrih, ki zadnji dve sezoni na mestu desnega zunanjega niso imeli sreče pri izbiri igralcev. Zdaj v Koper prihaja res izjemen strelec, ki bo s svojimi bombami in izkušnjami znal odločati tekme v korist Koprčanov.

Po Sebastianu Skubetu in Vladimirju Osmajiću je to tretja okrepitev Cimosa pred naslednjo sezono. Klub pa zapuščajo Nejc Poklar, Balasz Laluska, David Špiler in Rok Praznik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.