Šport
21 ogledov

Na Obalo prihaja Krivokapić

Žurnal24 main
Koprski Cimos je v torek okrepil nekdanji reprezentant Srbije in Črne gore Milorad Krivokapić, ki je na Obalo prišel iz Madžarske. S Cimosom je podpisal za dve leti.

Rokometnemu klubu Cimos Koper je v torek za najmanj dve sezoni obljubil zvestobo nekdanji reprezentant Srbije in Črne gore Milorad Krivokapić, ki bo julija dopolnil 30 let. Rokometaš, ki se je rodil v Senti, je nase najprej opozoril v dresu Jugovića iz Kaća, s katerim je tudi osvojil pokal challenge.

Iz Jugovića je odšel na Madžarsko, kjer je najprej tri leta igral za Dunaferr (2002–2005), zadnjih pet sezon pa je igral v Picku iz Szegeda. V petih letih igranja je ta 190 centimetrov visok in 113 kilogramov težek levoroki rokometaš v Ligi prvakov dosegel natanko 200 golov. Ob tem je v sezoni 2008/09 v pokalu pokalnih zmagovalcev dodal 17 golov.

Za reprezentanco je nastopal, ko je bil selektor Veselin Vujović. Nazadnje je reprezentančni dres oblekel v kvalifikacijah za nastop na SP v Nemčiji.

Nedvomno gre za pomembno okrepitev rumeno-modrih, ki zadnji dve sezoni na mestu desnega zunanjega niso imeli sreče pri izbiri igralcev. Zdaj v Koper prihaja res izjemen strelec, ki bo s svojimi bombami in izkušnjami znal odločati tekme v korist Koprčanov.

Po Sebastianu Skubetu in Vladimirju Osmajiću je to tretja okrepitev Cimosa pred naslednjo sezono. Klub pa zapuščajo Nejc Poklar, Balasz Laluska, David Špiler in Rok Praznik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.