Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

Foto: EPA zlatan ibrahimović
Portugalski nogometni trener José Mourinho, ki sedi na klopi angleškega velikana Manchester Uniteda, si želi zvabiti švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića nazaj na Old Trafford.
Oglej si celoten članek

Britanski mediji poročajo, da naj bi se José Mourinho s 35-letnim Švedom dogovarjal o trenerski vlogi za čas po koncu igralske kariere.

Po informacijah časnika "The Independent", se tako klub kot Zlatan Ibrahimović, ki je ta čas zaradi resne poškodbe na prisilnem počitku, že dogovarjata o podrobnostih novega sodelovanja. Mourinho nekdanjega švedskega reprezentanta v Manchestru vidi kot nekakšen most med igralci in trenerji ter upravo kluba.

Mourinho je že na finalu evropskega superpokala v Skopju potrdil, da se z Ibrahimovićem pogovarjajo o novi pogodbi, potem ko mu v klubu niso ponudili podaljšanja sodelovanja. "Dogovarjamo se o možnosti, da bi Zlatan ostal pri nas," je dejal Portugalec.

Ibrahimović se je k rdečim vragom preselil poleti 2016 iz francoskega PSG. Nekdanji švedski reprezentant je za Man Utd na 46 tekmah dosegel 28 golov, vse od aprila pa je zaradi resne poškodbe kolena zunaj pogona.

Foto: EPA jose mourinho

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.