Na pomembni tekmi na igrišče ponovno vdrlo napol golo dekle

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napol golo dekle je na igrišče priteklo na tekmi med Slovanom iz Bratislave in grškim PAOK-om, ki odloča o uvrstitvi v Evropsko ligo.
Oglej si celoten članek

Vsi se spomnimo dogodka, ko je tekom finala Lige prvakov med Liverpoolom in Tottenhamom na igrišče vdrla Kinsey Wolanski ter popestrila sicer zelo dolgočasno tekmo, katero je odsodil slovenski delilec pravice, Damir Skomina.

Na Hrvaškem Tako jih je v napadu skupil priznani nogometni sodnik

Tokrat pa je bil priča podobnemu dogodku hrvaški nogometni sodnik, Ivan Bebek, ki je sodil tekmo zadnjega kola kvalifikacij Evropske lige med Slovanom Bratislavo in PAOK-om. Tekma se je končala z rezultatom 1:0 in bi kmalu utonila v pozabo, če ne bi bilo presenečenja v samem zaključku tekme.

Neznana razposajena navijačica je v stilu zdaj že legendarne Kinsey vdrla na igrišče, slekla majico in v samem nedrčku tekla po igrišču. Tokrat so se varnostniki dosti bolj izkazali kot na finalu Lige prvakov, ko se je Wolanskijeva nemoteno sprehajala po zelenici, ter so navijačico hitro odvedli z igrišča.

Foto: Epa Slovan Bratislava : PAOK

Simpatična navijačica je tako dobila svojih pet minut slave, oziroma v tem primeru pet sekund slave, kolikor je morala biti tekma prekinjena. Je pa razposajeno dekle očitno dobro motiviralo domače igralce, ki so v 94. minuti prišli do zmagovitega zadetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:52 24. Avgust 2019.

    američani imajo lep izraz za taka dekleta THOT (that hoe over there)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.