Šport > Nogomet
1110 ogledov

Tako jih je v napadu skupil priznani nogometni sodnik

Ivan Bebek Profimedia
V hrvaškem Sinju je pred dnevi prišlo do velikega škandala, saj so pred tamkajšnjo diskoteko pretepli nogometnega sodnika Ivana Bebeka.

42-letni nogometni sodnik Ivan Bebek je v nedeljo sodil tekmo hrvaškega nogometnega prvenstva med splitskim Hajdukom in zagrebško Lokomotivo. Obračun so dobili domači "Bili" s 3:0, Bebek pa se je po opravljenem delu odpravil do diskoteke Piccadilly v Sinju, kjer je bil nato napaden.

Po Bebekovih besedah naj bi diskoteko zapustil okoli štirih zjutraj, ko se je napotil proti svojemu avtomobilu. Izza svojega hrbta je zaslišal hrup in kletvice, nato pa je prejel prvi udarec. Po nekaj udarcih je izgubil zavest in se niti ne spominja, koliko je bilo napadalcev ter če so bili s čim oboroženi.

Ivan Bebek | Avtor: Profimedia Profimedia

Čez nekaj časa naj bi do njega pristopilo nekaj ljudi, ki so mu pomagali do avtomobila, s katerim se je odpeljal do hotela v Splitu. Zaradi šoka naj ne bi takoj odšel na policijo, temveč je celotno zadevo najprej prespal. Na policijo se je nato odpravil zjutraj, kjer je stvar prijavil, njega pa so odpeljali v bolnišnico

Bebek naj ne bi utrpel hujših poškodb. Kot je razvidno iz fotografije, ki jo je posnel eden izmed mimoidočih, pa je prejel kar nekaj grdih udarcev, na čelu pa se mu je pojavila precejšnja modrica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.