Šport > Nogomet
3831 ogledov

Trener sam vstopil v igro in dosegel hat trick za zmago

NK Slavonija Facebook
Trener, ki je hkrati tudi igralec, se je po zaostanku 2:0 poslal v igro, nato pa dosegel hat trick za zmago.

Na nižjeligaški tekmi hrvaškega prvenstva med NK Tomislavom in NK Slavonijo je gostujoči trener Goran Uzelac storil precej nevsakdanjo potezo.

Domačini so odšli na odmor s prednostjo 2:0, kar je prisililo gostujočega stratega, da je v nadaljevanju am vstopil v igro. Ne le, da je pripomogel k preobratu, pač pa je kar sam dosegel vse tri zadetke gostov za prvo zmago v sezoni.

Trener Uzelac se sicer ne ukvarja več z igranjem nogometa, toda ker bi drugače preprosto imel premalo igralcev za tekmo, se je v uradni zapisnik zabeležil tudi kot nogometaš, ko pa jim je ob polčasu začela teči voda v grlo, je videl, da nekaj mora storiti ter s svojo potezo zadel v polno.

"Prvi polčas smo odigrali odlično ter vodili 2:0. V drugem polčasu pa je začelo močno deževati, kar nas je uspavalo, gostom pa dalo krila, da zabijejo tri gole. Čestitam jim za zasluženo zmago," je za sportalo.hr izjavil trener Tomislava Davor Rudec.

"Da nam je nekdo ponudil točko, bi jo vzeli brez razmišljanja, toda kaj naj vam rečem ob zmagi? Ko smo prišli skozi kvalifikacije, sem najavil, da bomo konkurenčni v tej ligi in to smo tudi dokazali. Pokazali smo tudi karakter, po zaostanku 2:0 smo se v slačilnici dogovorili, da se ne predamo in da kremo stvari preobrniti. Uspelo nam je. Svojim igralcem čestitam za odlično igro, borbo in zmago, ki nam veliko pomeni za nadaljevanje sezone," pa je izjavil junak tekme Goran Uzelac.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.