Šport > Nogomet
2235 ogledov

Trenerju rdeči karton zaradi prekrška nad igralcem

Rdeči karton EPA
Nevsakdanje scene prihajajo iz Romunije, kjer je trener s prekrškom zaustavil nasprotnega igralca. Sodnik mu je seveda pokazal pot na tribuno.

Ta vikend se igra četrto kolo druge romunske lige. Čeprav samo tekmovanje ne velja ravno za najbolj atraktivno, je dogodek, ki se je zgodil na tekmi med Chindio Argoviste in Argesom, postal pravi spletni hit.

V 82. minuti je pri rezultatu 1:1 napadalec Chindie Cristian Daniel Negut prejel podajo na desni strani igrišča ter se zapodil proti nasprotnikovemu golu, toda kmalu se je znašel na tleh, zahvaljujoč trenerju Emilu Sandoiju.

Slednji mu je namreč podstavil nogo ter ga spotaknil. Sandoi je bil za potezo nagrajen z rdečim kartonom, nasprotnikovemu napadalcu pa se je takoj tudi opravičil.

Tekma se je končala brez zmagovalca z rezultatom 1:1. Domačini so povedli z zadetkom Cherchzea v 50.minuti, rezultat pa je v 71. minuti izenačil Buhaescu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.