''Na pravem mestu ob pravem času''

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Slovenski nogometaš Luka Zahović se je zmagoslavno vrnil v štajersko prestolnico, kjer se je v manj kot pol minute uspel vpisati med strelce.
Oglej si celoten članek

Maribor se je po presenetljivem porazu proti Aluminiju pobral s prepričljivo zmago v Celju, kjer so varovanci Darka Milaniča domače premagali s 3:0. 

Med strelce se je vpisal tudi nogometaš Heerenveena in povratnik v Ljudski vrt Luka Zahović, ki bo eno leto igral na posoji v dresu slovenskega podprvaka.

Zahović, sin športnega direktorja kluba Zlatka Zahovića, je v igro vstopil v 86. minuti in in za zadetek, s katerim je postavil končni izid, potreboval manj kot pol minute.

''Bil sem na pravem mestu ob pravem času. Seveda sem vesel tega gola, a najbolj pomembno je, da je ekipa zmagala,'' je za klubsko spletno stran dejal Zahović in dodal, da fantje niso podlegi razočaranju po izpadu iz evropskih tekmovanj.

''Fantje v slačilnici so značajsko zelo močni, to se je znova potrdilo. Razumljivo je bilo prisotno razočaranje zaradi izpada iz evropskega tekmovanja, a nas to ni zavedlo ali odvrnilo od popolne osredotočenosti na naslednjo preizkušnjo,'' je zatrdil 20-letnik, ki je po pripravah na Nizozemskem v odlični formi.

''Odlično se počutim, sem v dobrem stanju. V Heerenveenu smo začeli s pripravami istočasno kot Maribor, tako da nisem bil v zaostanku po pripravljenosti in sem se lahko takoj priključil ekipi,'' je pojasnil Zahović in dodal, da se od njegovega odhoda v Mariboru ni veliko spremenilo, zato s prilagajanjem ne bo imel nikakršnih težav.

''Kot Mariborčan ne bom potreboval časa za prilagajanje, v ekipi ni veliko novih obrazov. Ko sem prihajal na reprezentančne akcije, sem vmes nekajkrat prišel pozdravit fante, tako da zame ni neznank. Ohranjal sem stike tudi na Nizozemskem, smo prijatelji v slačilnici in izven igrišča, vedno smo se odlično razumeli, tako da se veselim nadaljevanja sezone in dogajanja, ki sledi,'' je pogovor s spletno stranjo slovenskega nogometnega velikana zaključil Zahović. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.