Šport > Nogomet
23 ogledov

''Na pravem mestu ob pravem času''

Luka Zahović Maribor Haladas priprave prijateljska tekma Youtube
Slovenski nogometaš Luka Zahović se je zmagoslavno vrnil v štajersko prestolnico, kjer se je v manj kot pol minute uspel vpisati med strelce.

Maribor se je po presenetljivem porazu proti Aluminiju pobral s prepričljivo zmago v Celju, kjer so varovanci Darka Milaniča domače premagali s 3:0. 

Med strelce se je vpisal tudi nogometaš Heerenveena in povratnik v Ljudski vrt Luka Zahović, ki bo eno leto igral na posoji v dresu slovenskega podprvaka.

Zahović, sin športnega direktorja kluba Zlatka Zahovića, je v igro vstopil v 86. minuti in in za zadetek, s katerim je postavil končni izid, potreboval manj kot pol minute.

''Bil sem na pravem mestu ob pravem času. Seveda sem vesel tega gola, a najbolj pomembno je, da je ekipa zmagala,'' je za klubsko spletno stran dejal Zahović in dodal, da fantje niso podlegi razočaranju po izpadu iz evropskih tekmovanj.

''Fantje v slačilnici so značajsko zelo močni, to se je znova potrdilo. Razumljivo je bilo prisotno razočaranje zaradi izpada iz evropskega tekmovanja, a nas to ni zavedlo ali odvrnilo od popolne osredotočenosti na naslednjo preizkušnjo,'' je zatrdil 20-letnik, ki je po pripravah na Nizozemskem v odlični formi.

''Odlično se počutim, sem v dobrem stanju. V Heerenveenu smo začeli s pripravami istočasno kot Maribor, tako da nisem bil v zaostanku po pripravljenosti in sem se lahko takoj priključil ekipi,'' je pojasnil Zahović in dodal, da se od njegovega odhoda v Mariboru ni veliko spremenilo, zato s prilagajanjem ne bo imel nikakršnih težav.

''Kot Mariborčan ne bom potreboval časa za prilagajanje, v ekipi ni veliko novih obrazov. Ko sem prihajal na reprezentančne akcije, sem vmes nekajkrat prišel pozdravit fante, tako da zame ni neznank. Ohranjal sem stike tudi na Nizozemskem, smo prijatelji v slačilnici in izven igrišča, vedno smo se odlično razumeli, tako da se veselim nadaljevanja sezone in dogajanja, ki sledi,'' je pogovor s spletno stranjo slovenskega nogometnega velikana zaključil Zahović. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.