Na prvem treningu v Sepangu padel rekord

Foto: Epa
Foto: Epa
Dirkači v razredu motoGP so začeli z delovnim koncem tedna v Maleziji.
Oglej si celoten članek

Francoski motociklist Fabio Quartararo je bil najhitrejši na današnjem treningu pred dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Malezije. 

Dvajsetletni francoski novinec, ki je na minuli dirki za VN Avstralije po trčenju zletel s steze, je na dirkališču v Sepangu dosegel rekord steze, ki ga je imel pred tem "v lasti" Španec Dani Pedrosa.

Quartararo je na popoldanskem treningu krog odpeljal v 1:57,576 . Drugi čas je dosegel njegov moštveni kolega pri Yamahi, Italijan Franco Morbidelli.

Zadnji ovinek Quartararo o napadu na Márqueza: "Ugasnil sem možgane."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.