Na prvi strani: Ronaldo bo zapustil Real

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski časopis trdi, da se je Cristiano že odločil in da odločitve ne namerava spremeniti.
Oglej si celoten članek

Po naslovu na prvi strani portugalskega časopisa Record, je Cristiano Ronaldo že sprejel dokončno odločitev, da zapusti madridski Real. Prihodnost velikega zvezdnika je predmet ugibanj že od njegove izjave po finalu lige prvakov, ko je po zmagi s 3:1 proti Liverpoolu izjavil, da "je bilo lepo igrati za Real Madrid".

Vzrok za Ronaldov odhod naj bi bil njegovo slabo razmerje s predsednikom kraljevega kluba Florentinom Pérezom. Ta po mnenju portugalskega zvezdnika ni izpolnil dane obljube in s tem pokazal 'pomanjkanje spoštovanja'. Po mnenju Recorda bo Ronaldo še naprej igral v Evropi, možne 'destinacije so Italija, Francija in Anglija'.

Slabo voljo pri Portugalcu je vzbudil tudi sestanek, ki ga je imel v sredo njegov zastopnik Jorge Mendes s predstavniki madridskega kluba. Po poročanju španskega televizijskega programa El Chiringuito je Ronaldo nezadovoljen z odnosom Reala do njegove prihodnosti. 

Foto: Record Cristiano Ronaldo, naslovnica

"Soigralcem je dejal, da odhaja že pred finalom lige prvakov v Kijevu in zato niso bili pretirano presenečeni ob njegovih izjavah po tekmi. Vodilnim v klubu sicer ni bilo všeč, da je to prišlo v javnost takoj po dvoboju," so sicer o prihodnosti portugalskega zvezdnika že na začetku meseca zapisali pri najbolj branem športnem mediju v Španiji - Marci.

Poslovil se je Nova bomba iz Reala, odhaja tudi Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:55 7. Junij 2018.

    Maribor rabi takega,mogoče gratis?

  • 11:07 7. Junij 2018.

    Infantilen do amena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.