Šport > Nogomet
20967 ogledov

Nova bomba iz Reala, odhaja tudi Ronaldo

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo je na izhodnih vratih.

Po zapisih v Marci, ki je ponavadi dobro obveščena o dogajanjih v slačilnici kraljevega kluba, je moč sklepati, da po Zinedinu Zidanu madridki Real zapušča tudi prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo.

"Soigralcem je dejal, da odhaja že pred finalom lige prvakov v Kijevu in zato niso bili pretirano presenečeni ob njegovih izjavah po tekmi. Kapetanom v klubu ni bilo sicer všeč, da je to prišlo v javnost takoj po dvoboju," so zapisali pri najbolj branem športnem mediju v Španiji.

Ronaldo je po zadnjem sodnikovem žvižgu v Kijevu sicer dejal, da je 'bilo lepo igrati za Real', številni pa so to njegovo izjavo ocenili za željo po pozornosti. Na zelenici ga je namreč zasenčil sicer Gareth Bale, ki je prav tako napovedal odhod iz kluba, kjer v zadnji sezoni ni bil redno uvrščen v prvo enajsterico.

zinedine zidane Real Madrid Šport Šok v Madridu: Zidane odstopil z mesta trenerja

Marca je še zapisala, da so nekateri v garderobi Reala prepričani, da je portugalski superzvezdnik že odigral zadnjo tekmo v belem dresu, veterani v slačilnici pa ob komentiranju Ronaldovih potez ustavljajo žogo. Še vedno pa jih jezi njegovo vedenje in neprimerni trenutek izjave.

Pri Marci so se dotaknili tudi Zidanovega odhoda. Ta naj bi imel 50 milijonov razlogov za odhod s klopi evropskih prvakov. Toliko evrov naj bi mu letno ponudil Katar za vodenje njihove reprezentance na SP 2022.

cristiano ronaldo Težave Šport "Cristiano je žalosten, ker Real ni držal besede"

Vsekakor nas čaka zanimivo prestopno obdobje.

 

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 09:31 03.junij 2018.

    ...Kristinca je podpisala za Ivančno gorico....

Sorodne novice