Šport > Nogomet
7351 ogledov

"Cristiano je žalosten, ker Real ni držal besede"

cristiano ronaldo Epa
Novinar in prijatelj o težavah, ki jih ima Cristiano Ronaldo.

Izjave, ki jih je Cristiano Ronaldo dal po finalni tekmi lige prvakov v Kijevu, kjer je omenil tudi morebitni odhod iz madridskega Reala, še vedno odmevajo. Zdaj jih je v pogovoru za Ellarguero pojasnjeval njegov prijatelj in novinar Nuno Gomes.

"Mislim, da ne bo odšel, a je jezen in razočaran, ker so mu obljubili posodobitev njegove pogodbe, a se ni na tem področju nič zgodilo," je dejal Gomes.

"Obe strani bosta prišli do dogovora. Je najboljši igralec na svetu. Glede na to dejstvo, je plačan premalo, od svojega kluba pa si želi podobno gesto, kot jo je storila Barcelona pri Xaviju, Iniesti in Messiju. Vsako leto je bila pogodba rahlo spremenjena. To te naredi zadovoljnega," je še dodal prijatelj. 

cristiano ronaldo Napovedal slovo Šport Ronaldo: Bilo je lepo igrati za Real Madrid

Ta je tudi omenil, da odnosi med Ronaldom in predsednikom Reala Florentinom Perezom niso idealni: "So rahlo hladni. Obljubil mu je obnovitev pogodbe in zvišal njegovo plačo. Ko je o tem povprašal v klubu, so mu dejali, da zdaj ni pravi čas za to. Sezona se je končala, vendar se še vedno ni nič zgodilo. Počuti se odrinjenega, žalostmega, ker niso držali svoje besede."

In kam bi Ronaldo odšel v primeru selitve? "Prezgodaj je še govoriti o tem. Zanj ni boljšega kluba kot Real. Všeč mu je mesto. PSG si že dolgo želi, da bi z njim sklenil sodelovanje. V Evropi bi lahko zaigral le za PSG in Manchester United, na zadnjega je čustveno navezan. A za zdaj želi ostati, saj ne vidi boljšega kluba za osvajanje lovorik in zlatih žog."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.