Šport > Nogomet
3467 ogledov

Ronaldova rigorozna dieta pred finalom Lige prvakov

cristiano ronaldo Epa Portugalec rad razkazuje svoje mišice.
Portugalski superzvezdnik je znan po izjemni fizični pripravljenosti.

Napadalec Real Madrida Cristiano Ronaldo se pripravlja na finalni obračun z Liverpoolom 26. maja v Kijevu, kjer se bo njegova ekipa za tretjo zaporedno lovoriko pomerila z Liverpoolom.

Portugalec, ki zelo rad razkazuje svoje izklesano telo, se pred velikim finalom poslužuje preverjene formule, s katero pri 33 letih uspešno kljubuje zobu časa in ohranja odlično fizično pripravljenost.

Podrobnosti o prehranjevalnih navadah enega najboljših nogometašev vseh časov je delil glavni kuhar portugalske reprezentance, ki razkriva, da Ronaldo stavi na uravnoteženo in s proteini bogato dieto.

Kuharski mojster Luis Lavrador je za Businees Insider razkril, da Ronalov jedilnik vsebuje velike količine svežega sadja, polnozrnatih žit, pustega mesa, rib in občasen kozarec vina.

Med treningi in tekmami za hidracijo telesa skrbi s posebno pripravljenimi izotoničnimi pijačami, ki vsebujejo manj sladkorja kot proizvodi na trgovinskih policah.

Obenem uživa mešanico ogkljikovih hidratov za boljšo odpornost, elektrolite in vitamin B12 za boj proti utrujenosti.

Ronaldo tako kot večina Portugalcev, poudarja Lavrador, uživa veliko različnih svežih rib, najraje pa ima ploščiča, mečarico in rombo. Na krožniku ne sme manjkati meso, še zlasti pečeno na žaru, kateremu obvezno pritiče sveža solata.

Portugalec je pred finalnim obračunom v Kijevu zatrdil, da se fizično počuti odlično, kar pomeni, da je okreval po poškodbi gležnja, ki jo je staknil na ligaškem derbiju z Barcelono.

 

My food!!!!!!!!!😝

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice