Šport > Nogomet
37794 ogledov

Skomina se je po tekmi zlomil v garderobi

damir skomina Epa
Ostre kritike na račun najslavnejšega slovenskega sodnika.

Priznani slovenski sodnik Damir Skomina je s katastrofalnim sojenjem na povratni polfinalni tekmi Lige prvakov oškodoval AS Romo in v finale poslal Liverpool, danes pišejo številni italijanski mediji.

Damir Skomina Napake Šport Sojenje Slovencev razburilo mnoge

Rimljani so povratno tekmo na Olimpicu dobili z izidom 4:2, vendar so se zaradi visokega poraza na Anfieldu (5:2) morali posloviti od tekmovanja.

Liverpool je napredoval s skupnimi izidom 7:6.

Sadio Mane LP - polfinale Šport Džeko malce obudil upanje, Slovenci nato spregledali 11-m

AS Roma, ki je v četrtfinalu senzacionalno izločila Barcelono, potem ko je na povratni tekmi nadoknadila tri gole zaostanka, je bila pred domačimi gledalci na pragu nove velike senzacije, a ji tokrat ni uspelo, pri čemer naj bi odločilno vlogo odigral slovenski delivec pravice.

Skomina je po mnenju kritikov spregledal dve najstrožji kazni v korist italijanske ekipe, prav tako pa ni pokazal rdečega kartona vratarju Liverpoola Lorisu Kariusu po prekršku nad Edinom Džekom.

Romini nogometaši so zaman protestirali tudi po obrambi Trenta Alexandra-Arnolda, ki je z roko preprečil zadetek Stephanu El Shaarawyju. Slovenskemu sodniku očitajo tudi številne druge napake, zato so v italijanskem taboru dogajanje na zelenici proglasili za sramoto.

Po poročanju italijanskega dopisnika Tancredija Palmerija, ki piše za beIN Sports, CNN in Gazzetto dello Sport, se je Skomina v garderobi zlomil ob spoznanju, da sojenje ni bilo na ustreznem nivoju in športno priznal svojo napako.

Komentarjev 11
  • dragec 09:00 04.maj 2018.

    Skomina je dober sodnik, drugi ste res idioti

  • ode 16:59 03.maj 2018.

    Zgrešil je poklic. Naj gre delati kaj drugega.

  • astibo8020 12:59 03.maj 2018.

    Ja res katastrofa, pri rezultatu 0:0 čista enajstmetrovka nad Manejem za Liverpool (odrivanje s hrbta) in v 93. minuti enajstmetrovka, katero bi sodili samo Realu (roka ob telesu mogoče je bilo 5 cm od telesa povsem nenamerno), da ne govorim ...prikaži več za kriterije pri prekrških....

Sorodne novice